Διημερίδα «15 Χρόνια Α.Ο.Φ.Π.Κ.» – Ευχαριστήριο

Το Σάββατο 3/11 και την Κυριακή 4/11 έλαβε χώρα η επετειακή διημερίδα για τα 15 χρόνια λειτουργίας της Αστρονομικής Ομάδας Φοιτητών Πανεπιστημίου Κρήτης. Η διημερίδα ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ενώ η προσέλευση του κόσμου ήταν σημαντική, με τη συμμετοχή ατόμων από όλες τις ηλικιακές ομάδες.

Η Αστρονομική Ομάδα Φοιτητών Πανεπιστημίου Κρήτης (Α.Ο.Φ.Π.Κ.) εκφράζει θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης αυτής.
Αρχικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ομιλητές μας:

Τραχανάς Στέφανος, Επίτιμος διδάκτορ του τμήματος φυσικής
Ζέζας Ανδρέας, αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος
Παυλίδου Βασιλική, αναπληρώτρια καθηγήτρια
Τάσσης Κωνσταντίνος, αναπληρωτής καθηγητής
Ντορμούση Εύα, υπότροφος Marie Curie στο Ι.Τ.Ε.

τους ευχαριστούμε τόσο για την συμμετοχή τους στην φετινή μας διημερίδα όσο και για την υποστήριξη τους στην ομάδα όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Ευχαριστούμε επίσης τους φοιτητές, μέλη του Τομέα φοιτητών της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών, αλλά και της Ομάδας Επίδειξης Πειραμάτων του Τμήματος Χημείας, για τα εκπληκτικά πειράματα φυσικής και χημείας αντίστοιχα που παρουσίασαν. Ευχαριστούμε τα μέλη της άτυπης ομάδας νέων be-part, που συμμετείχαν με διάφορους γρίφους για το κοινό. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την Στέλλα Βαρδάκη από την Φωτογραφική Ομάδα του Π.Κ. που κάλυψε φωτογραφικά την εκδήλωση, τον Ραδιοφωνικό Σταθμό Πανεπιστημίου Κρήτης (Ρα.Στα.Παν.Κ. 96.7) για την επικοινωνία, καθώς και τον Δήμο Ηρακλείου για την παροχή της αίθουσας.

Η διημερίδα δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την στήριξη των χορηγών μας. Ευχαριστούμε θερμά, λοιπόν, τις ANEK LINES και τις Πανεπιστημιακές Εκδώσεις Κρήτης για την ικανοποίηση του αιτήματος χορηγίας για την διεξαγωγή της ημερίδας.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον καθηγητή και πρόεδρο του τμήματος φυσικής Ιωσήφ Παπαδάκη, αλλά και την κα. Ελευθερία Παττακού, γραμματέα Προέδρου του τμήματος φυσικής, χωρίς την συνεργασία των οποίων η εκδήλωση δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί με την ίδια επιτυχία.

Αξίζουν σε όλους θερμά συγχαρητήρια!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.